Heerenveen: "Onoverkomelijk verschil? Wat is onoverkomelijk?"

DONDERDAG, 27 JUNI 2019, 23:13 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Heerenveen begrijpt dat Michel Vlap naar Anderlecht wil. De Friezen zijn bereid om mee te werken, maar willen de juiste prijs. Dat vertelt  technisch manager Gerry Hamstra vandaag bij Omrop Fryslân. Hij wil voldoende euro's krijgen om Vlap waardig te vervangen.

"Het is algemeen bekend dat Anderlecht interesse heeft en dat we rond de tafel gezeten hebben. Zowel Anderlecht als wij hebben dat bevestigd. Maar er is nog een verschil tussen vraag en aanbod", zo vertelt Hamstra.

Is het een onoverkomelijk verschil? "Wat is onoverkomelijk? Ik denk dat iedereen de juiste intenties heeft. Wij weten dat er twee scenario's zijn: één met en één zonder Michel. Als hij weg gaat, dan verliezen wij 16 doelpunten. Dat moeten we kunnen opvangen. Dus dan moet er een goed bedrag op tafel komen."

"Anderlecht is een mooie club. We weten dat Michel er heen wil. Dat snappen we. Maar hij heeft nog drie jaar contract en dat betekent dat we dit seizoen graag met hem verder willen en de ploeg rond hem willen bouwen. Hij is één van de belangrijke spelers voor komend seizoen. Als je dan weg gaat, zijn we als club verplicht om te zorgen voor goede vervangers."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.