Transfer kort: Gouano, Thelin, Depoitre

ZONDAG, 30 JUNI 2019, 08:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS In buitenlandse media duikt vanmorgen de naam van Anderlecht enkele keren op. We bundelen de berichtjes in een kort overzicht.

In Griekenland klinkt het dat AEK Athene na Ognjen Vranjes ook interesse toont in Isaac Kiese Thelin. De Zweedse spits is wel een dure vogel. Een uitleenbeurt waarbij Anderlecht een deel van zijn salaris blijft betalen, zou een optie zijn.

Le Courrier Picard meldt dat Anderlecht opnieuw denkt aan Prince-Desire Gouano. De verdediger van Amiens stond vorige zomer al bovenaan het verlanglijstje, maar toen koos paars-wit voor Bubacarr Sanneh. 

Laurent Depoitre kondigt via Instagram aan dat hij Huddersfield verlaat na de degradatie uit de Premier League. De spits sluit een terugkeer naar België niet uit. In het verleden werd Depoitre regelmatig gelinkt aan Anderlecht, maar daar is hij momenteel geen optie. Al is het onvermijdelijk dat de komende dagen of weken beide namen aan elkaar gekoppeld zullen worden.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.