Twee Congolezen op weg naar RSC Anderlecht

WOENSDAG, 3 JULI 2019, 09:39 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS RSC Anderlecht rekruteerde twee spelers bij TP Mazembe: Arsène Zola en Meschak Elia.De komende dagen worden zij op Neerpede verwacht. Meschak vertoeft momenteel nog op de Africa Cup met Congo.

Meschak Elia :

Is een 21-jarige Congolese rechterflankspeler, maar hij kan ook op de linkerflank uit te voeten en als centrale aanvaller. Hij genoot zijn opleiding bij Don Bosco alvorens naar TP Mazembe te trekken. Sinds 2016 speelde hij 31 wedstrijden waarbij hij zeven keer scoorde. Dit seizoen kwam zijn echte doorbraak bij Mazembe. Hij genoot ook interesse van Standard en Porto. 
 
Meschak is ook Congolees international en heeft elf selecties op de teller waarin hij twee keer scoorde.Tijdens de huidige Africa Cup stond hij drie keer op het veld met Congo. Eens dit kampionschap achter de rug is, voegt hij zich bij RSC Anderlecht.
 
Arsène Zola :
 
Arsène Zola is een 22-jarige centrale verdediger die ook op de linksback kan spelen. Hij genoot zijn opleiding bij TP Mazembe. Hij maakt deel uit van de nationale U23 van Congo waar ook Edo Kayembe deel van uitmaakt. Zola heeft nog geen selectie bij de Congolese A-kern achter zijn naam. 

Vanaf 6 juli wordt hij in Brussel verwacht.

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.