Oma Vlap bezorgde Anderlecht streepje voor

DONDERDAG, 4 JULI 2019, 22:07 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Waarom kiest een veelbelovend Nederlands talent met de volle goesting voor Anderlecht? Omdat zijn dementerende oma nog lang voor Anderlecht ter sprake kwam al aangaf hij er naartoe moest gaan.

"Toen ik voor het eerst hoorde dat Anderlecht geïnteresseerd in me was, vond ik dat heel speciaal", zo vertelt Vlap die daarna een mooie anekdote deelde met de toehoorders. "Vlak voor de winterstop brak ik helemaal door. Mijn moeder ging toen op bezoek bij mijn oma, zij was vroeger mijn grootste fan. Ze is nog bij ons, maar mentaal is het niet allemaal goed meer. Ze vergeet snel dingen en weet niet veel meer van haar omgeving." 

"Maar mijn moeder vroeg 'het gaat nu goed met Michel, waar moet hij naartoe?'. Normaal krijg je in Nederland dan als antwoord Ajax of Barcelona, maar het eerste wat ze zei, was Anderlecht. Dat deed me wel iets en zo had Anderlecht meteen een streepje voor. Toen ik dan later in contact kwam met Frank Arnesen en Vincent Kompany, had ik meteen het gevoel dat ik moest hebben. Het warme gevoel dat ik nodig heb. Daarom koos ik voor Anderlecht."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.