Dewaele: "Verder doen zoals we bezig zijn"

ZONDAG, 7 JULI 2019, 22:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Sieben Dewaele werkte afgelopen week zijn eerste zomerstage met de A-kern af. Tegen Ajax speelde de 20-jarige middenvelder één helft. Dat paars-wit verloor, was van ondergeschikt belang. "Cijfers zeggen niet alles. Als we hard blijven werken, dan komen we er wel."

"Cijfers zeggen niet alles. Het kon een heel andere wedstrijd zijn", vertelt Dewaele bij RSCA.tv. "Het is nog maar het begin van de voorbereiding. We moeten nog veel bijleren. Iedereen weet dat Ajax een goede ploeg is. We moeten verder doen zoals we bezig zijn en nog stappen vooruit zetten. Als we hard blijven werken, dan komen we er wel." 

Hoe blikt Dewaele, vorig seizoen aanvoerder bij de U21, terug op de week in Venlo? "Het was een heel leuke kennismaking met Simon Davies en Vincent Kompany. Zij hebben heel veel ervaring. Ik kijk ernaar uit om heel veel bij te leren en verder met hen samen te werken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.