Trio valt uit de boot bij verdeling rugnummers

ZATERDAG, 20 JULI 2019, 22:48 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

ANDERE Op de officiële website van Anderlecht is de pagina met de spelerskern geactualiseerd. Dus weten we ook meteen de rugnummers voor komend seizoen. Bubacarr Sanneh moest zijn nummer 4 afstaan en Vincent Kompany en draagt voortaan rugnummer 26.

Sanneh is de enige die een nieuw rugnummer krijgt tegenover vorig seizoen. Bornauw (45), Verschaeren (51), Amuzu (40), Saelemaekers (56) en Doku (49) behouden hun hoge nummers. De jongeren die overstappen naar de A-kern kennen ook hun rugnummer. Thierry Lutonda krijgt nummer 43, Anouar Ait El Hadj 46, Sieben Dewaele 50 en Ciryack Olivier Dhauholou 60. 

Opvallend: Josué Sa en Alexandru Chipciu staan wel op de spelerspagina, maar zonder rugnummer. Van Knowledge Musona is er geen enkel spoor. Omdat hij door zijn late terugkeer van de Africa Cup ontbrak op de fotoshoot in de nieuwe Joma-uitrusting? Of een overduidelijk signaal dat zijn Anderlecht-verhaal erop zit?

De andere spelers op overschot krijgen wel nog een plaatsje op de spelerspagina en een rugnummer.

Bekijk hier het overzicht van alle spelers en hun rugnummer (wegens technische beperkingen is het niet mogelijk om Chipciu, Musona en Sa op te nemen zonder rugnummer, daarom gaven we hen het nummer 90).

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum