Toch meteen transfer voor Elia?

MAANDAG, 22 JULI 2019, 00:52 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Meschak Elia (21) is een Congolese international van TP Mazembe die op proef zou komen bij Anderlecht. Maar op zijn website neemt Mazembe op een behoorlijk plechtige manier afscheid van de flankaanvaller.

Elia poseert op de website met voorzitter Katumbi van Mazembe die hem een truitje met rugnummr 13 overhandigt. Hij wenst Elia succes met zijn overgang naar Europa en vraagt hem om Mazembe trots te maken en om in de voetsporen te treden van andere voormalige spelers van Mazembe, zoals Mbokani en Samatta. De website vermeldt ook dat Mazembe altijd zal meewerken aan een transfer van een speler wanneer hij wenst te vertrekken, op voorwaarde dat de regels worden gerespecteerd.

Volgens eerdere bronnen zouden inderdaad twee (of drie) spelers van Mazembe weldra op Anderlecht arriveren voor een proefperiode, maar als we dit bericht van Mazembe mogen geloven, zou het hier dus best kunnen gaan om een definitieve transfer in het geval van Elia.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.