Vader Vlap: "Het klikt tussen Michel en Kompany"

ZATERDAG, 3 AUGUSTUS 2019, 23:36 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Kan Michel Vlap ook tegen Moeskroen schitteren? Tegen Oostende scoorde hij twee keer, al werd er één afgekeurd voor buitenspel. Vader Jan Vlap ziet dat zijn zoon zich in geen tijd heeft aangepast aan Anderlecht. "Michel voelt zich hier goed", zo vertelt hij.

Vader Vlap vertelt in Het Nieuwsblad dat Vincent Kompany van zijn zoon verlangt dat hij doelgericht voetbalt en steeds een aanvallende oplossing zoekt. "Hij mag al eens de bal verliezen, als hij maar verticale passes trapt en aanspeelbaar is", vertelt Jan Vlap. "Het klikt ook met Kompany. Die rukt vaak op en weet Michel dan te vinden. Sandler zal straks ook zo spelen. Dat kan werken."

Vlap heeft intussen ook een appartement gevonden en zijn vriendin Claire verhuist ook naar Brussel. Zij zet haar studies verder in onze hoofdstad. "Je merkt dat Michel zich echt settelt om bij te dragen aan de groei van Anderlecht", besluit zijn vader.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.