Delcroix debuteert met knap kopbaldoelpunt

ZATERDAG, 3 AUGUSTUS 2019, 23:53 - Garrincha

ANDERE Hannes Delcroix heeft zijn entree bij RKC Waalwijk niet gemist. De Anderlecht-huurling begon in de eerste competitiewedstrijd in de basiself en na ruim tien minuten spelen scoorde hij het openingsdoelpunt tegen VVV uit Venlo.

Bij een vrije trap torende de verdediger boven iedereen uit en kopte hij de 0-1 via de lat tegen de touwen. Na de rust slikten Delcroix en co nog drie doelpunten en zo verloor RKC zijn eerste wedstrijd op het hoogste niveau sinds 2014 met 3-1 bij VVV.

"Het is mooi meegenomen dat ik scoor, maar het is het resultaat dat telt. En dat is ontgoochelend", reageerde Delcroix na afloop bij het Brabants Dagblad.