Nasri: "Ik voel dat het beter gaat"

MAANDAG, 5 AUGUSTUS 2019, 09:10 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Samir Nasri mocht gisteren weer invallen. In vergelijking met de wedstrijd tegen Oostende kwam Nasri al meer in het spel voor. En dat voelt hij zelf ook. Naarmate hij mee ritme opdoet wil hij het niveau opdrijven.

"Voor een hele wedstrijd is het nog te vroeg", is Nasri eerlijk, "Maar ik voel elke wedstrijd dat het beter gaat. De afspraak met Vincent is dat we het tempo geleidelijk gaan opdrijven. Conditioneel voel ik ook dat het alsmaar beter gaat."

Anderlecht kwam niet verder dan een gelijkspel tegen Moeskroen, toch ziet ook daar Nasri vooruitgang in: "Het zal tijd vragen maar we zitten op de goede weg. We missen nog wat ervaring in de ploeg en een negen, eens dat in orde is, zullen we al een eind verder staan."

"We zijn nu ook niet slecht bezig hé, het loopt alleen altijd mis bij die laatste pass. Maar ook dat zal met veel trainen verbeteren. Geef ons wat tijd, nee geen heel seizoen, en de resultaten zullen volgen", aldus nog Nasri.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.