Geen winnaar tussen Anderlecht en Al Raed

MAANDAG, 5 AUGUSTUS 2019, 16:14 - KDB2000

WEDSTRIJDEN Anderlecht en het Arabische Al Raed stonden deze namiddag tegen over elkaar. De wedstrijd eindigde op 1-1. Niklo Dailly scoorde voor Anderlecht. Bij paars-wit speelden onder meer Cobbaut, Kums, Milic, Lawrence, Saelemaekers en Saief mee.

Al Raed is de club van Besnik Hasi. Mohammed Fawzeer opende vlak voor rust de score op penalty. Anderlecht ging met een 0-1 achterstand de rust in. Een kwartier voor het einde maakte Anderlecht de gelijkmaker via Dailly. Het bleef uiteindelijk ook bij een 1-1-score.