Slechts één journalist op persconferentie Davies

VRIJDAG, 9 AUGUSTUS 2019, 06:15 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Iets meer dan vier minuten duurde de persconferentie gisteren van Simon Davies. En tijdens de live-uitzending op Facebook horen we slechts één journalist vragen stellen. Geen wonder dat laatste, blijkt nu. Het Laatste Nieuws onthult dat hun journalist als enige kwam opdagen.

Waar de persconferenties van Hein Vanhaezebrouck soms twintig minuten duurden en vol zaten van de interessante quotes, heeft Simon Davies amper iets te zeggen. Letterlijk op zijn persconferenties, en blijkbaar sportief ook. Dat schreeft Het Laatste Nieuws al na de partij tegen Moeskroen, waar Vincent Kompany vanop het veld naar Davies riep wanneer en wie hij moest wisselen.

De desinteresse van de media toont aan dat iedereen hem ziet als de uitvoerder van Kompany's ideeën. "Iedereen heeft zijn mening over onze situatie", vertelde Davies na de persconferentie aan de aanwezige journaist van Het Laatste Nieuws. "Ik kan enkel zeggen dat ik hier ben om de club te helpen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.