"Kompany was eerlijk en ik verwijt hem niets"

ZATERDAG, 24 AUGUSTUS 2019, 15:52 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS AA Gent stelde gisteren Sven Kums voor als nieuwe speler. De Anderlecht-huurling vertelde ook over zijn laatste moeilijke weken in de Lotto Arena. "Het viel me zwaar om naast de selectie te vallen, maar Vincent Kompany was eerlijk en dat respecteer ik."

"Na vorig seizoen had ik niet verwacht naast de selectie te vallen, maar ik verwijt Vincent niets. Ik ben ook niet gefrustreerd. Het is een beslissing van de coach en die doet wat hij denkt dat het beste is voor de ploeg. Vincent draaide ook niet rond de pot. Dan kan ik het wel plaatsen."

Gent en Anderlecht bereikten als eerste een akkoord over een uitleenbeurt van Kums. "Toen ik daarna een telefoontje kreeg, was het in een uurtje beklonken. Ik heb niet getwijfeld."

Kums kon ook naar het buitenland, maar hij wilde niet naar eender waar. Zijn gezin is daarvoor te belangrijk. "Maar het einde van de transferperiode naderde en ik wilde geen maanden in de tribune zitten. Ik was dus opgelucht dat Gent kwam aankloppen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.