Boeckx als coach op de bank bij U21

MAANDAG, 26 AUGUSTUS 2019, 22:36 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD Een uitgebreide staff begeleidde de U21 vanavond in Mechelen. Naast hoofdcoach Craig Bellamy zaten ook René Peeters, Frank Boeckx (foto) en fysiektrainer Hubert Lemaire op de bank. U18-coach Mohammed Ouahbi was ook mee, maar als toeschouwer.

Bellamy coachte vol passie en stond de hele tijd richtlijnen te schreeuwen. Bij momenten kon hij zich behoorlijk opwinden. Peeters, de assistent van Bellamy, liet zich vooral gelden toen na een wissel de posities bij een hoekschop moeten worden herverdeeld. Peeters ontfermde zich ook even over Olivier Dhauholou nadat die heel wat opmerkingen van Bellamy naar zich kreeg.

Het meest opvallend is echter de aanwezigheid van Boeckx. Een tijdje geleden raakte bekend dat Anderlecht hem wilde houden als derde doelman en hem inschakelen als keeperstrainer bij de jeugd. Hoewel hij nog enige ambitie toonde om (elders) te spelen, lijkt hij het aanbod van Anderlecht aanvaard te hebben.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.