Martinez: "Vinnie heeft al fantastisch werk geleverd bij Anderlecht"

DINSDAG, 27 AUGUSTUS 2019, 21:02 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Roberto Martinez is altijd al fan geweest van Vincent Kompany. Ook nu hij speler-manager is bij RSC Anderlecht krijgt Kompany de volledige steun van de bondscoach. Martinez heeft trouwens ook veel respect voor de manier waarop Kompany de jeugd begeleid bij paars-wit. 

"Je moet voorbij de resultaten kunnen kijken en dat zie je dat 'Vinnie' al fantastisch werk heeft geleverd bij Anderlecht", zegt Martinez, "Ze missen nu een spits maar eens Dimata of Roofe fit zijn zullen de punten wel volgen, daar ben ik van overtuigd. Ik heb veel respect voor de manier waarop Kompany de jonge spelers bij de hand neemt en terwijl ook zelf op hoog niveau blijft spelen. Zo ken ik Vincent."

Over de terugkeer van Kompany naar de Jupiler Pro League liet Martinez zich eerder al lovend uit. Ook nu blijft hij het een moedige keuze vinden ook voor de andere Rode Duivels die dezelfde beweging maakten: "Erg moedig, zijn terugkeer naar onze competitie. Zoals dat ook geldt voor andere Duivels als Mignolet, Chadli of Limbombe”.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.