Cobbaut: "Eindelijk loon naar werken"

MAANDAG, 2 SEPTEMBER 2019, 10:47 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Elias Cobbaut maakte tegen Standard zijn rentree in de defensie. Samen met Philippe Sandler stond hij in het hart van de defensie. De opluchting na het afluiten van de wedstrijd was groot en spelers en staff vierden de eerste drie punten in het Lotto Park: "De opluchting was enorm", geeft Cobbaut toe. 

"Eindelijk hebben we loon naar werken gekregen", is Cobbaut eerlijk, "We voetbalden altijd goed de voorbije weken, maar de resultaten volgden niet."

RSC Anderlecht bleef er tot de laatste seconde volledig voor gaan; "We hebben nooit getwijfeld. En na het doelpunt gingen we er nog harder in geloven dat we deze keer de drie punten gingen pakken."

"Ik voel mij uitstekend in die centrale rol en kan er leren van de beste dus het kan eigenlijk alleen maar beter gaan. Vincent Kompany stond trouwens heel snel bij ons in de kleedkamer. Hij heeft ons gefeliciteerd met onze wedstrijdmentaliteit en was zelf ook heel blij met de overwinning."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.