Saelemaekers: "Afgelopen weken waren bijzonder zwaar"

MAANDAG, 2 SEPTEMBER 2019, 11:58 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Alexis Saelemaekers stond voor het eerst dit seizoen in de basis en hij zorgde meteen ook voor de openings -en winninggoal. Een serieuze opsteker voor de jonge Saelemaekers die een hartje maakte voor zijn mama. Afgelopen weken wou hij nog vertrekken maar na gisteren wil hij blijven.

"Ik ga het niet ontkennen, de voorbije weken waren bijzonder zwaar", is Saelemaekers eerlijk, "Ik was zeker geen aangenaam gezelschap voor mijn familie, mijn eerste gedachten gingen dan ook naar mijn moeder, vader en broer. Het hartje dat ik maakte was ook voor mijn mama. Zij zijn mij altijd blijven steunen en ben hen daar heel dankbaar voor. Ik ben blij dat ik hen nu iets heb kunnen teruggeven."

"Maar ik ben altijd hard blijven werken en wist dat mijn kans eens ging komen. Ik voelde het ook de voorbije week dat er "iets" stond te gebeuren. Ik kon dan ook met mijn geluk geen blijf toen ik mijn naam op het wedstrijdbord zag staan.

Transfer

Het was geen geheim dat Saelemaekers allerminst blij was de voorbije weken, hij stuurde dan ook aan op een vertrek.
"Anderlecht is mijn opleidingsclub en de club van mijn hart. Tegen Standard stonden we met zeven spelers op het veld die hun opleiding hebben gekregen in Neerpede. Dat is een referentie voor deze club. Ook ik behoor tot die groep en daar haal ik veel voldoening uit, dus ja, ik wil blijven."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.