Rist spitsen aangeboden, Diédhiou meest concreet

DINSDAG, 3 SEPTEMBER 2019, 07:19 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Na het afhaken van Mbaye Diagne kreeg Anderlecht gisteren nog heel wat spitsen aangeboden. Het meest concreet werd de piste Famara Diédhiou. Dat weet Het Nieuwsblad. Anderlecht deed een bod op de 26-jarige spits van Bristol. De Engelsen deden een tegenzet, maar uiteindelijk kwam er geen transfer.

Diédhiou trok twee jaar geleden voor zes miljoen euro van Angers naar Bristol. In de Engelse tweede klasse scoorde hij de voorbije twee seizoenen telkens dertien keer. Andere spitsen die werden aangeboden waren volgens Het Nieuwsblad onder meer Khouma Babacar (Sassuolo), Lois Diony (Saint-Etienne) en Seydou Doumbia (transfervrij, ex-Roma en -Newcastle).

Om hem, of een andere spits, te betalen, hoopte Anderlecht gisteren ook nog een speler te verkopen voor zo'n vijf miljoen euro om de nodige centen te hebben voor een nieuwe aanvaller. Trebel werd richting Nantes geduwd, maar tevergeefs. 

Uiteindelijk besliste Anderlecht dan maar om geen spits meer te halen. "Er waren geen betere opties beschikbaar om een nog sterker team te bouwen", aldus Verschueren in Het Laatste Nieuws.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.