Zetterberg: "Wij hebben zoveel potentieel in deze groep"

ZONDAG, 15 SEPTEMBER 2019, 01:11 - SJonas35
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Anderlecht kent één van de zwakste competitestarten uit zijn hele geschiedenis. Met een povere 5 op 18 staat Paars-Wit op de veertiende plaats, ver weg van de top 6 en dus Play-Off 1. Pär Zetterberg gelooft alsnog in een goede afloop. De Zweed benadrukt bij RSCA TV dat het een jonge groep is en dat er een enorme progressie te zien is in vergelijking met vorig jaar.

Volgens Zetterberg is niet alleen de manier van spelen verbeterd, maar ook het persoonlijk niveau van de spelers. Volgens hem zit er dan ook nog een grote groeimarge in de spelersgroep. "Er zijn spelers die vorig jaar geen enkele minuut hebben gespeeld, maar nu een hele wedstrijd spelen. Je ziet de progressie die ze maken", aldus de assistent-coach.

Ook is hij er van overtuigd dat Anderlecht nog beter kan worden, mede dankzij het enorm potentieel van de groep. Wel waarschuwt hij dat het om een jonge groep gaat en dat er zeker en vast nog fouten zullen gemaakt worden.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.