Roofe en Trebel mogelijk in de kern voor zondag

DONDERDAG, 19 SEPTEMBER 2019, 08:43 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Behoorlijk goed nieuws voor Anderlecht, want spits Kemar Roofe trainde gisteren voor het eerst mee met de groep sinds hij werd aangekocht van Leeds.

Roofe sukkelde met een enkelblessure en trainde tot nog toe enkel individueel. Als hij geen hinder ondervindt van de training wordt er verwacht dat hij zondag in de kern zit voor de topper in Brugge. Het Laatste Nieuws acht wel dat het te vroeg is voor de aanvaller om in de basis te starten.

Voor Kompany geldt hetzelfde verhaal. Ook hij trainde terug mee met de groep, maar hij zit zo goed als zeker in de kern.

Ten slotte is er nog het verhaal rond Trebel. De Fransman komt ineens weer aan de oppervlakte nu Sambi geschorst is zondag en Zulj nog last ondervindt van zijn neusoperatie. Anderlecht probeerde Trebel te verkopen in de zomer, maar echt concrete interesse leek er niet te zijn, tenzij hij alsnog zou verkiezen om naar het Midden-Oosten te gaan waar de transfermarkt nog open is. Trebel speelde begin deze week mee met de U21 tegen OH Leuven en liet daar een goede en fitte indruk na. Het Laatste Nieuws acht de kans groot dat Trebel zondag tot de kern behoort.anderlecht-online forum