Kompany en Trebel in kern voor Brugge

ZATERDAG, 21 SEPTEMBER 2019, 17:55 - TCV
Logo Anderlecht-Online

WEDSTRIJDEN Het Laatste Nieuws meldt dat zowel Trebel als Kompany in de kern zitten voor de match tegen Brugge. Drie andere spelers ontbreken dan weer.

Trebel en Kompany zijn in principe klaar om te starten, maar dat geldt niet voor Zulj, Nasri en Roofe. Zulj zal vermoedelijk nog niet volledig fit zijn na zijn neusoperatie en vermoedelijk zal men geen risico met Roofe willen nemen, gezien de schaarste voorin. Aangezien Zulj niet in de kern zit, lijkt de kans groot dat Trebel aan de wedstrijd zal starten, tenzij er weer een nieuwe verrassing volgt in de ploegopstelling. Wat er met Nasri precies aan de hand is, is niet geweten. De voorbije weken was hij regelmatig ziek en kampte hij met een gebrek aan matchritme. Hij ontbrak ook tegen Standard en tegen Antwerp, maar speelde wel tijdens de galawedstrijd van Kompany in Manchester.

Wie aan Brugse zijde niet zal spelen, is Diagne, de aanvaller die Club voor de neus van Anderlecht wegkaapte. De Senegalees, die eerder deze week inviel in de Champions League, ontbreekt in de Brugse kern.

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum