Luckassen: "Ik begrijp dat we ongeloofwaardig overkomen"

MAANDAG, 23 SEPTEMBER 2019, 09:44 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Derrick Luckassen beleefde een moeilijk debuut voor Anderlecht. Na afloop was de Nederlandse verdediger wel opvallend positief. "Ik vond het verschil tussen Club Brugge en ons niet zo groot. Er lag ruimte die we konden benutten, maar ons tweede bal was een hele wedstrijd slecht."

"Iedereen zag dat het van ons niet goed was", besefte Luckassen wel. "De spelers bij Club voorin die bleven maar lopen. We verliezen, maar ik vind niet dat ons vertrouwen is aangetast." Luckassen kreeg zelf een goede kans op de 1-2. "Ik raakte hem goed, maar hij ging recht op de keeper. Ik had misschien wat meer naar de hoek moeten mikken, maar dat is niet gemakkelijk in zo'n situatie."

"Maar we moeten nu wel gaan winnen", aldus de verdediger, die gelooft in 'the process'. "Ik ben onder de indruk van de trainingen, de wedstrijdvoorbereiding, de tools die we krijgen. Bij PSV en Hertha Berlijn heb ik dat nooit gezien. Ik begrijp wel dat we voor de buitenwereld ongeloofwaardig overkomen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.