Braziliaans toptalent op de radar

MAANDAG, 30 SEPTEMBER 2019, 12:04 - Nostak
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De Braziliaanse pers maakt gewag van een eventuele (tijdelijke) overgang van het Braziliaanse supertalent Lincoln Corrêa dos Santos naar Anderlecht. Naar verluidt deed Mancester City deze zomer een bod van tien miljoen euro op de 18-jarige Braziliaanse spits van Flamengo. City wou Lincoln dan aan Anderlecht uitlenen, om hem zo van het Europese voetbal te laten proeven.

Tot een overgang kwam het echter niet. Maar City geeft de moed niet op, daar ze in januari een nieuwe poging willen ondernemen om Lincoln naar Europa te halen. Lincoln is Braziliaans jeugdinternational en voor Anderlecht zo goed als onhaalbaar met het oog op een definitieve transfer. Net daarom zou een uitleenbeurt voor alle partijen wel eens een goede oplossing kunnen zijn.

Lincoln verlengde afgelopen maart nog zijn contract tot 2023 bij de Braziliaanse topclub. In het contract werd een afkoopclausule van 45 miljoen euro opgenomen. Daarom is het ietwat vreemd dat The Citizens  een bod lanceerden dat ver onder die prijs ligt.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.