Vercauteren: "Tevreden dat ik weer thuiskom"

DONDERDAG, 3 OKTOBER 2019, 18:13 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Frank Vercauteren is tevreden dat hij opnieuw trainer is bij RSC Anderlecht. Zijn komst past ook wel in de filosofie van de club om oude gloriëen te betrekken in de dagelijkse leiding van de club. Vercauteren zelf is "tevreden dat hij opnieuw thuiskomt."

Bovendien staat Vercauteren ook wel bekend als een keikop en dat is nu net wat Anderlecht nodig heeft, iemand die wat weerwerkt biedt aan Vincent Kompany.

Vercauteren ziet de samenwerking met Kompany als de "perfecte synergie": We delen dezelfde visie en tegenover mijn coachingervaring, zet Vincent dan weer een vernieuwende spelstijl, een enorme dynamiek en zijn ervaring en charisma waarmee hij de jongens op het veld ongelofelijk kan coachen."

“Anderlecht staat op een belangrijk kruispunt in de clubgeschiedenis", gaat de nieuwe T1 verder, "Met de komst van Vincent wordt de voetbalfilosofie helemaal opnieuw uitgetekend zoals het bij Anderlecht past. We moeten nu vooral samen opnieuw wedstrijden gaan winnen. Ik zal proberen de juiste keuzes te maken en de juiste accenten te leggen. Geef dit Anderlecht nog wat tijd en er zal iets mooi ontstaan.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.