Verschueren: "Kompany heeft nooit de ploeg opgesteld"

VRIJDAG, 4 OKTOBER 2019, 09:15 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Sportief directeur Michael Verschueren steekt zich niet weg als het moeilijk gaat. Ook nu neemt hij de tjid om over de huidige gang van zaken te praten. Frank Vercauteren is erbij gehaald om meer ervaring in de staf te brengen. Voor Vincent Kompany verandert er niets. 

Vorige maandag is het idee gegroeid om Frank Vercauteren bij RSC Anderlecht te halen: "We waren het er vrij vlug over eens om iemand te halen die wat meer ervaring had. Voor Vincent zelf verandert er niets. Het zal Frank zijn die de ploeg opstelt en de tactische ingrepen doet tijdens een wedstrijd. Vincent heeft dat ook in het verleden nooit gedaan", zegt de sportief directeur.

"Toen Franky aankwam zei hij: 'Ik heb de laatste maanden ongelofelijk mooi voetbal gezien van Anderlecht'. Het is nu aan hem om dat mooi voetbal om te zetten in punten."

Play off 1

Play-off 1 lijkt verder weg dan ooit, maar Verschueren wil de handdoek nog niet in de ring gooien: "Ik ga hier niet beginnen roepen dat we play-off 1 nog kunnen halen, maar het past niet bij de stijl van Anderlecht om op te geven."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.