Coucke en Verschueren reageren kwaad op OHL

MAANDAG, 7 OKTOBER 2019, 21:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Anderlecht-voorzitter Marc Coucke en sportief directeur hebben allebei contact opgenomen met OH Leuven om hen de levieten te lezen naar aanleiding van hun communicatie over de overstap van Frank Vercauteren naar Anderlecht. OHL had gezegd ontgoocheld te zijn in de handelswijze van Anderlecht.

Anderlecht had Vercauteren, die nog een contract had bij OH Leuven, gecontacteerd zonder de Leuvenaars eerst op de hoogte te stellen. Dat weet Sporza-journalist Peter Vandenbempt. Dat noemde OHL 'ontgoocheld' en het communiqué dat de club verspreidde over het afscheid van Vercauteren.

Vandenbempt weet dat zowel Coucke als Verschueren niet konden lachen hiermee. De ene stuurde een vlammende mail, de andere deed een boze telefoon richting Leuven. Vercauteren zou gezegd hebben dat "het nu eenmaal een haaienwereld is en dat als je daar niet tegen kunt, dat je er dan uit moet blijven".



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.