Martinez: "Verschaeren is een zeer, zeer getalenteerde speler"

DONDERDAG, 10 OKTOBER 2019, 09:38 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Begin september kreeg Yari Verschaeren zijn eerste selectie bij de Rode Duivels. Hij mocht ook meteen invallen tegen Schotland. En daar was heel wat om te doen omdat daardoor Hans Vanaken op de bank bleef. Bondscoach Roberto Martinez legt zijn keuze uit.

"Ik volg Yari al meer dan een jaar van heel nabij. We spreken hier over een zeer, zeer getalenteerde speler", strooit de bondscoach onmiddellijk met lof, "Als je zijn voorbije jaren bekijkt zie je dat hij zich steeds heel snel heeft aangepast op elk niveau. Hij was nog heel jong toen hij op de voorgrond trad. Ik help hem om zijn pad verder te zetten."

Rode Duivels

In september stroomde Verschaeren door van de nationale beloften naar de Rode Duivels: "Een logisch gevolg van zijn prestaties. Ik wou Yari dan ook zijn eerste cap gunnen. Vanaken kreeg die een jaar geleden al. Vanaken is ook een specifieke voetballer, zijn rol zal dan ook afhangen van de noden van de ploeg. Verschaeren is op die positie polyvalenter."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.