Arnesen over vertrek

DINSDAG, 15 OKTOBER 2019, 17:57 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Frank Arnesen heeft voor het eerst gereageerd op zijn ontslag bij Anderlecht. De Deen deed dit in de podcast 'FC Arnesen'.

Arnesen, die pas was verjaard, nam op de dag van zijn ontslag taarten mee om te trakteren. Maar net voor de wekelijkse vergadering vroeg Michael Verschueren of de Deen even tijd had. Arnesen vermoedde toen al wat er zou gebeuren volgens 'Het Laatste Nieuws'.

Hij noemt 3 oktober 'zwarte donderdag', maar anderzijds gaf hij ook toe dat hij de beslissing van Paars-wit begreep. Tijdens de laatste maanden van de zomer werd er niet langer op Arnesen beroep gedaan. Spelers als Van Crombrugge waren ineens aanwezig, terwijl Arnesen niet op de hoogte was gebracht van hun komst.

Arnesen benadrukte dat hij zeker niet met slaande deuren is vertrokken, wat ook wel logisch is gezien het riante salaris dat hij opstreek. Hij nam afscheid van het scoutingteam en bedankte iedereen voor de samenwerking.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.