"Al veel pech gehad, maar dit is ergste"

VRIJDAG, 1 NOVEMBER 2019, 10:01 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Yari Verschaeren baalde als een stekker na de partij tegen Gent. Maar ondanks de twee verloren punten, blijft de Rode Duivel positief. "We zitten intussen aan vijf wedstrijden zonder nederlaag. Het begint steeds beter te lopen, zo vind ik."

"Doodjammer", zo omschrijft Verschaeren de twee late tegendoelpunten. "Je voelde dat er meer in zat. We hebben dit seizoen al veel pech gehad, maar dit is toch de ergste keer."

Volgens Verschaeren zat Anderlecht goed in de wedstrijd en mag het een 3-1-voorsprong nooit uit handen geven. Wat ging er dan mis? "We hebben pech met die penalty. Ik kon niet zien of die terecht was, maar hij kwam op een vervelend moment. Gent putte weer moed."

Verschaeren wil vooral het positieve onthouden. "We speelde alles bij elkaar een goede wedstrijd. We zorgden voor veel dreiging en creëerden kansen. Meer dan in het begin van het seizoen. We scoren ook drie keer."

"We konden een goede zaak doen met het oog op Play-Off 1. Nu wordt het weer moeilijker. Het was al moeilijk en zo helpen we ons niet vooruit. We zijn allemaal teleurgesteld."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.