Dewaele hoogst onzeker voor morgen

DONDERDAG, 7 NOVEMBER 2019, 11:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Frank Vercauteren zal voor de partij van morgen tegen Zulte Waregem geen geblesseerde spelers recupereren. Dat vertelde hij vanmiddag op zijn persconferentie. Integendeel: mogelijk raakt ook Sieben Dewaele (foto) niet op tijd fit.

"Morgen zullen we niemand recupereren", vertelde Vercauteren. "Integendeel, Sieben Dewaele is misschien ook niet inzetbaar. Het is een kwestie van dagen bij hem. Mogelijk is morgen te vroeg. Dat moet straks en morgen blijken. Gisteren trainde hij nog niet mee." 

Hoe gaat het intussen met de spelers die al langer out zijn? "Sommige blessures gaan goed tot vrij goed. Voor anderen is het moeilijk om er een datum op te plakken omdat we geen of bijna geen risico's willen nemen. We zijn op onze hoede voor hervallen of andere gevolgen."

"Hopelijk kunnen we na de interlandpauze sommige spelers recupereren, maar dat is nog niet zeker. Ik hoed me dus voor enige voorspellingen. Sandler evolueert gunstig. Kompany boekt vooruitgang. Bij Trebel loopt alles zoals verwacht."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.