Anderlecht in poleposition voor Samson Tijani

VRIJDAG, 8 NOVEMBER 2019, 12:04 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De 17-jarige Nigeriaanse middenvelder Samson Tijani liet zich opmerken tijdens het WK U17. Zijn prestaties hebben de interesse gewekt van vele Europese topclubs, maar volgens All Nigeria Soccer zou Anderlecht de beste papieren hebben om Tijani aan te trekken.

Omdat de vader van de speler maar liefst acht agenten een mandaat gaf om een transfer voor zijn zoon te regelen, zou Anderlecht zelf naar Nigeria reizen om de deal te bespreken. Anderlecht moet een oplossing vinden voor die verschillende agenten en ook voor twee clubs die rechten menen te hebben op de speler. Tijani wordt 18 in mei 2020 en was kapitein van de Nigeriaanse ploeg op het WK U17.

Een niet nader genoemde Italiaanse club zou ook interesse tonen, net als Real Madrid, Ajax en Manchester United. Anderlecht zou binnen enkele dagen de deal willen vastleggen, volgens All Nigeria Soccer.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.