Uitslagen interlands Anderlecht-spelers

ZONDAG, 17 NOVEMBER 2019, 22:21 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

WEDSTRIJDEN Verschillende spelers van Anderlecht zijn dezer dagen actief bij hun nationale ploeg. Hoe ze het ervan afbrachten vandaag en de voorbije dagen, leest u hier.

De Rode Duivels boekten gisteren zonder Anderlecht-inbreng een 1-4-zege in Rusland. Elias Cobbaut kwam niet van de bank. Yari Verschaeren en Hendrik Van Crombrugge keken toe uit de tribune. Nacer Chadli was geblesseerd in België gebleven. Dinsdag spelen de Belgen nog tegen Cyprus.

De Belgische U21 gingen vanmiddag verrassend met 2-3 winnen in Duitsland. Albert Sambi Lokonga speelde de hele wedstrijd. Alexis Saelemaekers mocht tien minuten voor tijd gaan rusten. Francis Amuzu na 87 minuten vervangen door Jeremy Doku. Sieben Dewaele kwam niet van de bank. Amuzu en Sambi Lokonga pakten een gele kaart.

Bij de Servische U21 speelde Luka Adzic 74 minuten. Adzic en co versloegen Estland met 6-0. Dinsdag spelen de jonge Serviërs nog tegen Rusland.

Bij Anderlecht is hij van de radar verdwenen, maar bij Zimbabwe speelt Knowledge Musona nog wel. Vrijdag speelde hij met Zimbabwe 0-0 gelijk tegen Botswana in het kader van de Afrika Cup kwalificatie. De Anderlecht-spits was tot twee keer toe dichtbij een doelpunt. Dinsdag speelt Zimbabwe in een volgende Afrika Cup kwalficatiewedstrijd tegen Zambia.

De door Anderlecht verhuurde James Lawrence bleef bij Wales de hele tijd op de bank in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Azerbeidzjan. Wales won met 0-2. Als het dinsdag thuis Hongarije verslaat, mag Wales naar het EK.

Bubacarr Sanneh komt bij Gözteppe amper van de tribune, maar bij Gambia blijft hij een basiskracht. Woensdag versloegen Sanneh en co Angola met 1-3 in het kader van de kwalificatie voor de Africa Cup. Morgen speelt Gambia nog tegen Congo.

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum