Lawrence pakt EK-ticket, Musona van goudwaarde

DINSDAG, 19 NOVEMBER 2019, 22:40 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

WEDSTRIJDEN Verschillende Anderlecht-spelers beleefden een mooie avond bij hun nationale ploeg. James Lawrence plaatste zich voor het EK, Elias Cobbaut debuteerde bij de Rode Duivels en Knowledge Musona toonde zich belangrijk met twee assists.

Groot feest voor James Lawrence en Wales. In een rechtstreeks duel versloegen ze Hongarije en zo plaatsen de Welshmen zich ten koste van Hongarije voor het EK. James Lawrence keek toe vanop de bank.

Ook Elias Cobbaut en Yari Verschaeren bouwden een feestje. Debutant Cobbaut stond de hele partij op het veld tijdens de 6-1-galavertoning van de Rode Duivels tegen Cyprus. Verschaeren speelde het laatste half uur mee. Meteen na afloop vertelde Cobbaut voor de tv-camera dat het een "zalig gevoel was om in deze generatie te mogen debuteren".

Luka Adzic en de Servische U21 verloren in de vooravond met 0-2 van Rusland. Het EK halen wordt nu moeilijk. Adzic speelde 72 minuten mee.

Knowledge Musona boekte met Zimbabwe een 1-2-overwinning bij Zambia. Musona leverde de assist bij beide doelpunten: eerst een hoekschop, daarna een goede bal breed. Zimbabwe heeft nu vier op zes in de voorronde van de Africa Cup.

Gisteren al speelde Bubacarr Sanneh met Gambia 2-2 gelijk tegen Congo in het kader van de kwalificatie voor de Africa Cup.

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum