Broer Sambi Lokonga insinueert gesprekken met Monaco

VRIJDAG, 22 NOVEMBER 2019, 07:31 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Paul-José Mpoku, de broer die Albert Sambi Lokonga bijstaat in zijn transfergesprekken met Anderlecht, bracht een bezoekje aan Monaco. Dat zag Het Nieuwsblad op diens sociale media. Volgens de krant doet het bericht uitschijnen dat Mpoku er was voor transfergesprekken.

Anderlecht en Sambi Lokonga zijn al geruime tijd aan het praten over een verlenging van diens eind dit seizoen aflopende contract. Anderlecht zegt dat de gesprekken gunstig verlopen. Desondanks lichtte het twee weken geleden een optie in Sambi Lokonga's vorige overeenkomst om het contract eenzijdig te verlengen met één seizoen. De advocaten van de middenvelder betwisten de geldigheid van die optie.

Het is het financiële plaatje dat ervoor zorgt dat de gesprekken zo lang aanslepen. Sambi Lokonga wil zijn doorbraak vertaald zien in mooie cijfertjes, maar Anderlecht heeft het financieel niet breed. Volgens Het Nieuwsblad rekent paars-wit op een vertrek van Adrien Trebel in januari (naar Al Shabab?) om middelen vrij te maken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.