Van Crombrugge: "Een collectieve wanprestatie"

ZONDAG, 1 DECEMBER 2019, 16:45 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Hendrik Van Crombrugge stond na de wedstrijd tegen Oostende Radio 1 te woord. Voor de microfoon sprak hij van een gebrek aan inzet en concentratie. "Onvergeeflijk", zo noemt hij dat.

"Het was een collectieve wanprestatie van ons", zo omschreef de doelman de wedstrijd van vanmiddag. "Op alle niveaus kwamen we te kort. Vooral qua inzet en conentratie. Dat is onvergeeflijk. Zonder inzet en attitude krijg je zo'n prestatie. Heel weinig jongens waren vandaag op niveau. Als je dan ook individuele fouten maakt, dan heel moeilijk"

Van Crombrugge ging zelf in de fout bij het eerste tegendoelpunt. "Ik krijg bal van Marco Kana en zag Akpala niet komen. Ik handelde te traag. Normaal kan ik dat, maar ik ben een mens en zal nog fouten maken. Je weet dat dit af en toe zal gebeuren. IK ben mijn vertrouwen nu niet kwijt, ze mogen die ballen nog spelen. Dit zlijn leermomenten. Als keeper heb je weinig ruimte voor fouten. Als je één maakt, betaal je dat bijna altijd cash."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.