Verschueren: "Vanaf nu zero-errorbeleid"

DINSDAG, 3 DECEMBER 2019, 08:08 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

INTERVIEWS"De club rekent nog op play-off 1", dat zei Michael Verschueren gisteren in Extra Time. Het is een opmerkelijke uitspraak gezien de huidige malaise bij RSC Anderlecht. Maar dat wil niet zeggen dat Verschueren blind is voor de moeilijkheden, hij weigert alleen om op te geven. 

"Vanaf nu kunnen we ons geen fouten meer veroorloven, het moet een zero-errorbeleid worden. Toegegeven, we zitten in een buitengewone diepe crisis. De nederlaag op Oostende en de manier waarop was het dieptepunt", geeft Verschueren toe.

"Het verschil tussen wat we op training tonen en op het veld is nog te groot. En de reden daarvoor is het gebrek aan vertrouwen in de ploeg. Dat moet terugkomen en wel liefst nu. De slechte resultaten hebben hun weerslag op sommige spelers en dat haalt hun  niveau naar beneden. Dat moet veranderen."

"We moeten onze excuses aanbieden aan de supporters. Er is een gebrek aan grinta en het voetbal is niet om aan te zien en dan laten de supporters zich horen. Ze hebben geen ongelijk maar voor een jonge ploeg als de onze is het moeilijk om daarmee om te gaan. En dat is ook weer nefast voor het vertrouwen. Door de vele blessures kunnen we ook niet anders dan jonge spelers opstellen", is Verschueren eerlijk. 

Bron: sporza.beanderlecht-online forum