Fan Board: "Wij staan achter het proces"

WOENSDAG, 4 DECEMBER 2019, 09:25 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

ANDERE"Wij staan achter het systeem van Kompany", dat was de boodschap van de drie supportersvertegenwoordigers die gisteren een onderhoud hadden met Michael Verschueren en Vincent Kompany. Ook Nacer Chadli, Hendrik Van Crombrugge en Albert Sambi Lokonga waren aanwezig tijdens het onderhoud.

Over één ding zijn de meeste supporters het wel eens: "Blijf actief in die beker, maar daarvan een prioriteit. Het is de meest waarschijnlijke kans op Europees voetbal." Het merendeel van de supporters blijft ook achter de ploeg staan op voorwaarde dat de lijn-Kompany doorgetrokken wordt.

Vercauteren en Kompany benadrukten dat de relatie tussen hen beiden optimaal is en dat Vercauteren volledig achter het project Kompany staat. 

De drie vertegenwoordigers woonden verder de training bij en begaven zich ook nog naar het spelershome om vooral de jongere spelers een hart onder de riem te steken. 

Kritische kanttekening is natuurlijk dat de vertegenwoordigers maar met drie waren en daar niemand bij was van de harde kern. Het is ook de vraag of zij achter de boodschap staan die de drie overbrachten. Eén ding is wel duidelijk: Anderlecht kan maar beter winnen morgen en verder bekeren om de supporters tevreden te houden. 

Bron: HLN (NVK)anderlecht-online forum