Boli hakt binnenkort knoop door

DINSDAG, 17 DECEMBER 2019, 11:49 - Nostak
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Yohan Boli, die volgende zomer einde contract is bij Sint-Truiden, heeft aangegeven zijn contract niet te zullen verlengen bij 'De Kanaries'. Volgens La Dernière Heure moet de 26-jarige spits nu de afweging maken tussen enerzijds het financiële en anderzijds het sportieve. Naast Anderlecht hengelen namelijk ook clubs uit het Midden-Oosten en China naar de diensten van de in Frankrijk geboren Ivoriaanse spits.

Aan interesse geen gebrek, want dichter bij huis zijn ook SV Zulte-Waregem, AA Gent en het Franse FC Nantes geïnteresseerd in Boli. Sint-Truiden verlangt nog tussen de twee en de drie miljoen euro voor zijn aanvaller. Boli geeft de voorkeur aan een competitief kampioenschap, dit om zijn kansen op een selectie bij de nationale ploeg van Ivoorkust gaaf te houden.

Afwachten dus wat het zal worden. De wintermercato opent op 1 januari zijn deuren en de knopen zullen binnenkort worden doorgehakt.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.