"Kan je Anderlecht-zijnde zeggen dat Club favoriet is?"

WOENSDAG, 18 DECEMBER 2019, 13:49 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Is Club Brugge de favoriet in het bekerduel van morgen, wou de aanwezige pers weten. Frank Vercauteren wou het in ieder geval niet gezegd hebben. Wel wou hij toegeven dat Club er al een fantastisch parcours heeft opzitten: "Maar een wedstrijd moet altijd eerst gespeeld worden."

"Kunnen wij, Anderlecht--zijnde, zeggen dat Club favoriet is", reageerde Vercauteren op de favorietenrol van Club, "Een favoriet ben je vooral op papier en een wedstrijd moet nog altijd op het veld gespeeld worden. Natuurlijk hebben ze dit seizoen al uitstekend gepresteerd. Zowel in de competitie als Europees. Maar een wedstrijd moet altijd eerst gespeeld worden."

Als Anderlecht de volgende ronde haalt kan dat een serieuze opsteker worden voor de wedstrijd van zondag tegen Genk. Bovendien blijven ze dan ook in de running voor de Beker die nog altijd een rechtstreeks ticket oplevert voor Europees voetbal. 
"Maar ik beschouw deze wedstrijd niet als een keerpunt. Al is winnen altijd leuk en een serieuze boost voor de twee volgende wedstrijden tegen Genk en Antwerp."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.