"Het is Vlap gegund, hij ging door moeilijke periode"

MAANDAG, 23 DECEMBER 2019, 11:23 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Nacer Chadli stond twee keer dicht bij een doelpunt, maar het was Michel Vlap die twee keer raak schoot. En daar is Chadli blij om, vooral omdat Vlap een moeilijke periode achter de rug heeft. De Rode Duivel is vooral blij met de drie punten en de mooie avond die fans hebben mogen beleven. 

Donderdag werd een onmachtig paars-wit nog uit de beker gewipt door Club Brugge. Het verschil gisteren tegenover donderdag was groot. "Waar dat verschil zat? We waren sterk aan de bal en in balverlies. Het was een goede reactie op de bekeruitschakeling. Iedereen is tevreden, ook de supporters. Ik denk zelfs dat dit één van onze beste wedstrijden van het seizoen is. Het doet deugd en al die elementen samen maakt dat het het een mooie avond is", zei Chadli achteraf.

"Dit is een heel jonge groep en we hebben al vaker geduld gevraagd én vertrouwen. Die gasten hebben de kwaliteiten, dat komt wel goed. Ikzelf stond twee keer dicht bij een doelpunt maar het was Vlap die scoorde. Ik gun hem zijn doelpunten, hij heeft een moeilijke periode achter de rug. We geloven nog in Play-Off 1 maar dan mogen we geen fouten meer maken. Vrijdag moeten we naar Antwerp, dat wordt ook een lastige wedstrijd", aldus Chadli. 

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.