Kompany: "Lat ligt intern heel hoog"

MAANDAG, 23 DECEMBER 2019, 13:08 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Drie punten zijn binnen tegen Genk, met mooi voetbal. Het proces waar Vincent Kompany volledig achterstaat was gisteren te zien in het Lotto Park. Maar we zijn er nog niet, benadrukt Kompany, we moeten deze lijn blijven doortrekken en met zo een jonge ploeg is dat niet altijd evident. "Maar vandaag ben ik fier op hen".

"Het verlies tegen Club Brugge is op zich niet verrassend", zegt Kompany, "Ze hebben momenteel een ploeg met ervaren spelers die echt heel sterk is voor de Belgische competitie. Wij hebben een jonge ploeg met hoogtes en laagtes, maar het is nu aan ons om de lijn te blijven doortrekken. Iedereen legt druk op deze jonge ploeg. Maar als we nu een aantal keer na elkaar dit voetbal kunnen brengen komt het wel goed. Ik zeg vandaag chapeau aan alle jonge gasten."

"Ik vooral blij dat we ons voetbal gespeeld hebben. Er zijn nog momenten die voor verbetering vatbaar zijn en daar blijven we ook hard aan werken. De lat ligt intern heel hoog. Het is niet om dat we in het midden van het klassement staan dat we ons ook zo moeten gaan gedragen. Op deze basis moeten we verder bouwen."

"Ik weet wat wij willen doen. Als we dit voetbal kunnen brengen en we kunnen constant worden, dan zullen we op termijn staan waar we moeten staan. Als dat nu pijn doet, dan is het zo. Morgen gaan we terug gefocust aan het werk want we zijn er nog bijlange niet. We staan nog ver van ons doel."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.