Vercauteren: "Ons aanpassen doen we nooit"

DONDERDAG, 26 DECEMBER 2019, 16:15 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Frank Vercauteren is niet van plan om veel verandering in de ploeg te brengen, ook niet voor de wedstrijd tegen het fysieke Antwerp. Er zullen wel wat verschuivingen zijn en wellicht wat meer aandacht voor bepaalde spelers, maar de coach wil vooral dezelfde lijn blijven doortrekken. 

"De ene tegenstander heeft andere kwaliteiten dan de vorige. Op dat vlak zullen er dus misschien wel wat verschuivingen zijn. Maar we doen verder zoals we bezig zijn en volgen één grote lijn. Het enige waar nog wat werk aan is zijn onze voorzetten. Die komen niet echt aan en daar blijven we op werken", zegt Vercauteren.

Op de Bosuil komt RSC Anderlecht ook weer tegenover Dieumerci Mbokani staan. Tijdens de zomer was er even sprake van een overgang, maar Mbokani bleef uiteindelijk in Antwerpen waar hij ook topschutter is momenteel. De spits zal dus ook wat extra aandacht krijgen morgen van de Anderlecht-spelers.

"Hij is één van beste spitsen van Belgen. Enorm efficiënt, een kwaliteit die hij altijd heeft gehad. We zullen hem dus ook wat extra aandacht geven morgen", aldus nog Vercauteren. 



anderlecht-online forum