Drie Engelse clubs volgen Verschaeren

DONDERDAG, 26 DECEMBER 2019, 22:29 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Volgens Calciomercato staat Yari Verschaeren in de belangstelling van Leicester, Wolverhampton en Aston Villa. De Italiaanse website weet wel dat Verschaeren nog twee maanden out is met een enkelblessure.

Een transfer in januari is zo goed als uitgesloten. Niet alleen door de blessure, ook omdat Verschaeren nog niet zinnens is om de stap naar het buitenland te zetten. De genoemde clubs zijn ook niet meteen bestemmingen waarvoor je alles laat vallen.

Merk ook op dat zowel Leicester, Wolverhampton als Aston Villa in het recente verleden al op de Belgische markt kwamen shoppen. Leicester versterkte zich dit jaar met Youri Tielemans en Dennis Praet. Wolverhampton haalde in de zomer van 2018 Leander Dendoncker weg bij Anderlecht en zag hem in 2019 helemaal doorbreken. Aston Villa versterkte zich afgelopen zomer met Club Brugge-spelers Wesley en Marvelous Nakamba en de Belgische verdediger Bjorn Engels.

Zou het misschien kunnen dat een Belgische makelaar bij zijn Engelse contacten is komen aanzetten met de naam van Verschaeren en dit daarna gedropt heeft in de pers?



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.