Uitverkoop in kern

DINSDAG, 31 DECEMBER 2019, 09:35 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Na de bekendmaking van het grote verlies bij de jaarbalans zal Anderlecht proberen om de grote kern af te slanken. Dat was ook een van de punten in de recent verschenen open brief. De opvallendste naam die mag vertrekken is volgens Het Laatste Nieuws die van Alexis Saelemaekers.

In het totaal zou het om ongeveer 24 spelers gaan die definitief moeten verkocht worden. Hierdoor zou de loonmassa flink kunnen dalen. Het gaat echter wel vooral om spelers die al geruime tijd niet meer aan de bak komen, zoals Musona, Saief of Makarenko. Dit gegeven zal de interesse van andere clubs niet echt doen toenemen. Anderlecht hoopt ook om verhuurde spelers, zoals Lawrence en Sa, definitief van de hand te kunnen doen.

Trebel verhuist meer dan vermoedelijk naar Al Shabab in Saoudi-Arabië, maar initieel gaat het om een verhuur waarbij wel vermoedelijk een aankoopoptie aan gekoppeld zal worden.

Bij de opvallendste namen van de spelers die mogen vertrekken, horen Roef, Najar, Gerkens, Thelin en dus ook Saelemaekers. Hoewel er nog geen concrete aanbiedingen zouden zijn binnengekomen, hoopt Anderlecht voor hem meer dan 5 miljoen euro te vangen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.