Anderlecht wacht op handtekening Lavia

DINSDAG, 31 DECEMBER 2019, 11:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD Over een week viert Romeo Lavia zijn 16e verjaardag. Dat zou wel eens een probleem kunnen vormen voor Anderlecht: vanaf dan kan het jeugdproduct een contract tekenen in het buitenland. Anderlecht probeert al geruime tijd tevergeefs om Lavia aan zich te binden.

Lavia, die centraal achterin en als verdedigende middenvelder speelt, geldt samen met Mario Stroeykens als het grote talent van de lichting 2004. Waar Stroeykens op zijn 15e verjaardag een contract bij Anderlecht tekende, lopen de gesprekken met Lavia minder vlot. Anderlecht en de speler vonden nog geen akkoord.

Anderlecht blijft proberen om Lavia te overtuigen, maar clubs uit Duitsland en Engeland liggen op de loer. Vanaf zijn 16e verjaardag, en die viert Lavia op 6 januari, mag hij in het buitenland tekenen. Anderlecht heeft de hoop echter niet opgegeven. Het hoopt hetzelfde te realiseren als met Jeremy Doku. Ook die leek lang op weg naar het buitenland, maar tekende finaal toch bij Anderlecht.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.