Officieel: Thelin trekt naar Zweden

DONDERDAG, 9 JANUARI 2020, 14:48 - KDB2000
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Isaac Kiese Thelin is de eerste uitgaande transfer bij Anderlecht. Anderlecht verhuurt de Zweed tot eind 2020 aan Malmö.

De 27-jarige Zweed tekende in januari 2017 voor Anderlecht, maar kon er nooit echt doorbreken. Tussendoor werd hij verhuurd aan Waasland-Beveren en Bayer Leverkusen. Nu trekt de spits voor één seizoen op huurbasis naar Malmö, dat maakte hij zelf via Twitter bekend. De Zweedse competitie start begin april, maar Malmö is nog steeds aanwezig in de Europa League, daarom is de spits inzetbaar voor de dubbele confrontatie met Wolfsburg. Thelin zal maandag voor het eerst trainen met zijn nieuwe ploeggenoten.

In het seizoen 2014/2015 speelde hij al voor Malmö. Thelin reageert zeer tevreden over zijn komst bij Malmö, "Het voelt zeer goed om terug te zijn. Ik ben terug bij een ploeg waar ik een goede relatie mee heb." Een goal die veel Anderlecht-fans zullen onthouden, is het uitdoelpunt in de laatste minuut op Zenit (3-1) in de Europa League. Een doelpunt dat Anderlecht naar de volgende ronde loodste tegen Apoel Nicosia in het seizoen 2016/2017.

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.