Adzic bezorgt Anderlecht draw tegen Livingston

ZATERDAG, 11 JANUARI 2020, 20:06 - Garrincha

WEDSTRIJDEN In zijn tweede oefenwedstrijd van de dag speelde Anderlecht 1-1 gelijk tegen Livingston, de nummer vijf uit Schotland. Iets voorbij half wedstrijd kwam Anderlecht op achterstand na een foutje van Marco Kana. Luka Adzic scoorde vier minuten later de gelijkmaker.

Anderlecht en Livingston speelden tegen elkaar in drie keer dertig minuten. Anthony Vanden Borre speelde een halve wedstrijd. Hij deed dat niet slecht, maar hij miste duidelijk ritme. Na 43 minuten vroeg hij zelf om zijn wissel. Een fijn kijkstuk was de wedstrijd niet: de weinige supporters zagen veel duels en minder kansen dan vanmorgen.

Balverlies van Kana leidde in de vijftigste minuut tot de 1-0. Enkele minuten later zette Alexis Saelemaekers een goede actie op en daaruit scoorde Adzic de gelijkmaker. Michel Vlap kreeg nog een goede kans op de 1-2 en invaller Zakaria Bakkali trof de paal.

Morgen keert Anderlecht terug naar België. Volgende zondag volgt de eerste competitiewedstrijd, thuis tegen leider Club Brugge.