"Comeback kan, maar niet zeker"

MAANDAG, 13 JANUARI 2020, 08:35 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Anthony Vanden Borre speelde 43 minuten mee tegen Livingston, hij staat scherp qua gewicht. Maar op fysiek vlak mist hij die scherpte nog, alsook ritme. Frank Vercauteren is voorzichtig met de rechtsback en wil vooral niets forceren: "Een comeback kan, maar er is geen zekerheid."

De berichten rond de terugkeer van Vanden Borre waren hoopgevend, hij zou ook terug op gewicht staan en dat is ook waar. Alleen viel in de oefenwedstrijd tegen Livingston op dat hij scherpte en ritme mist in de wedstrijden.

Vercauteren blijft er wel in geloven, al geeft hij toe dat het niet zo simpel zal zijn. "Ik ken Anthony zijn potentieel. Op training doet hij het ook goed, maar dat kan je eigenlijk niet vergelijken met een wedstrijd. Het is aan om ons om zijn motor terug op gang te krijgen, al gaan we daar ook niets in forceren of pushen. Een comeback behoort tot de mogelijkheden maar zekerheid is er eigenlijk niet."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.