Verschaeren: "Vanaken verdient Gouden Schoen"

WOENSDAG, 15 JANUARI 2020, 20:19 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

INTERVIEWS Vanavond reikt Het Laatste Nieuws de Gouden Schoen uit aan de beste voetballer op de Belgische velden in 2019. Yari Verschaeren trok zijn beste pak aan en is vanavond aanwezig. Bij aankomst sprak hij kort met Gilles De Bilde. "Misschien haal ik in de eerste ronde wat punten, maar ik verwacht niet veel van vanavond."

"Ik verwacht niet al te veel van vanavond. Ik ben blij dat ik hier ben en we zullen zien hoe het uitdraait", aldus Verschaeren, die één van de kandidaten is voor de prijs van Belofte van het Jaar. "Ik zou kunnen winnen, maar ben er niet al te veel mee bezig. Er zijn er nog die die prijs verdienen."

Van de verkiezing voor de Gouden Schoen zelf verwacht hij niet veel. "Het is voor mij nog te hoog gegrepen om daarvoor in aanmerking te komen. Misschien haal ik in de eerste ronde wat punten, maar daar focus ik me niet op. Wie mijn favoriet is? Hans Vanaken. Hij speelde opnieuw een topjaar. Het zou terecht en verdiend zijn als hij wint."

De Bilde vroeg Verschaeren ook nog naar zijn verwachtingen voor de komende weken. "Ik was er op stage niet bij, maar ik weet dat iedereen gefocust is om de tweede ronde zo goed mogelijk af te sluiten en alsnog Play-Off 1 te halen."

Bron: Het Laatste Nieuwsanderlecht-online forum