Keert Teodorczyk terug naar Anderlecht?

MAANDAG, 20 JANUARI 2020, 08:00 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

TRANSFERS Ook al zei Vincent Kompany dat hij eerst naar de eigen jeugd kijkt, toch is de kans groot dat Anderlecht nog een extra spits haalt deze winter. Of dat is toch de intentie. De naam die volgens Het Nieuwsblad momenteel het meest genoemd wordt, is die van Lukasz Teodorczyk.

Teodorczyk scoorde in de seizoenen 2016-2017 en 2017-2018 in totaal 45 keer in 92 wedstrijden voor Anderlecht. In de zomer van 2018 moest hij de club verlaten: na zijn dure contractverlenging bracht hij niet meer hetzelfde als voordien. Mogi Bayat en diens vrienden van Udinese boden een uitweg.

In noord-Italië kent de Pool sindsdien een ontgoochelende periode. In anderhalf seizoen stond hij in de Serie A slechts twee keer aan de aftrap. In totaal maakte hij slechts 419 speelminuten. Scoren deed de intussen ex-international één keer: in februari vorig jaar tegen Chievo.

Dit seizoen speelde Teodorczyk 32 minuten in de competitie en 136 in de beker. Scoren zat er niet in. De aanvaller mag Udinese verlaten, maar de interesse is mager. Het Nieuwsblad merkte Mogi Bayat gisteren op in het Lotto Park. Biedt de verguisde makelaar een uitweg voor zowel Teodorczyk als Anderlecht?

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum